Szolgáltatásaim

A gyermekeket támogatom sokrétű, színvonalas módszerekkel, hogy boldogok és magabiztosak legyenek az iskolai környezetben. Mindezt képesség-, mozgásfejlesztéssel és bátorító beszélgetéssel teszem. (Ízelítő: iskola-előkészítő, tanulástechnikák, mozgástréning, finommotorika tuning, gyermekmentorálás.) Azért, hogy minden kerek egész legyen a szülőket is várom lelkesítő és megoldásfókuszú társalgásokra.

Finommotorika tuning, íráselőkészítés

Győzelem, diadal, siker az írásban is

A finommotorika, az íráselőkészültség helyes megalapozása iskoláskorra kulcsfontosságú a magabiztos írás kialakulásához. Tapasztalataim szerint erre a területre kiugróan, roppantul érdemes odafigyelni és bitang jól megerősíteni a gyermekek vállait, karjait, csuklóikat, kezeiket és így tovább. Gyere el és a könnyed írás nem lesz akadály. 😊

Részletek


Iskolára hangoló (iskola-előkészítő) program

Győzelem a lurkóknak már a suliba lépéskor

Ez a szolgáltatás azért született, hogy gyermeked felkészülten, vidáman, határozottan, a tanulás örömével érkezzen az iskolába. (A kudarcok meg elkerüljék őket a szomorúsággal együtt.) Hahó, bajnok sulisok!

Részletek


Komplex mozgásterápia

Hogyan lehet bajnok sulis a gyermeked?

Ha kialakult tanulási, magatartási nehézsége van gyermekednek, például a számolás, írás, olvasás, figyelem területén, akkor mozgásfejlesztéssel ezek eltűnhetnek és fantasztikus felszabadult elégedettség érzés léphet a helyébe. Próbáljátok ki, mert megéri!

Részletek


Tanulási coaching – tanulástechnika tréning

Hogyan tovább? Még mindig bajnok sulis program

Van, hogy csak 1-2 jó kis technika kell a könnyed és élvezetes tanuláshoz, ebben segít ez a program.

Részletek


Gyermekmentorálás

A diadal itt még nem ér véget

Az is lehet, hogy csak roppant nagy adag motivációra van szüksége gyermekednek, így megszabadulhat a „nem akarom”, „semmi kedvem”, „nem megyek suliba”, a gyomorgörcstől, vizsgadrukktól és még számtalan hasonló feszültségtől. Helyette bátorító beszélgetésekkel a megoldásra fókuszálunk és az bizony megoldást szül.

Részletek


Szülő coaching

A szülőknek is jár a támogatás

Néha neked is szükséged lehet segítségre, iránymutatásra a gyermekedhez. Ez így természetes és rendben van, gyere és beszéld ki magadból. Ez itt a te időd!

Részletek


Referenciák

Rólam mondták

Katika nagyon jól érezte magát a foglalkozásokon, örömmel járt és felszabadultan, ügyesen végezte a gyakorlatokat. Amelyik feladat egy kis nehézséget okozott, Timi segített Neki, alaposan és kedvesen elmagyarázta, megmutatta, hogy hogyan végezze el őket! Köszönjük szépen a sok segítséget, a sok biztatást. ♥️

Keszthelyi Márti

A kisfiam nagyon jól érezte magát a foglalkozásokon, és mindig kérdezgette, mikor megy legközelebb. Úgy látom, Timi megtalálta vele a hangot, és nagyon jó feladatokat talált ki neki.

Heckenast Anna Karolina

Beszéljük meg! Nektek miben segíthetek?

Kérj tőlem ingyenes konzultációt, ami egyáltalán nem jár kötelezettséggel.  😊

Ha egyszerűen csak kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a nektek való? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntésedhez.