Farkas-Schöffer Diána

Timi nénit régebb óta ismerjük, gyermekeink is nagyon szeretik. Nagyon örültünk mikor kiderült, hogy elindítja a Kicsi-Szív fejlesztő kuckót. Amikor fejlesztési lehetőséget kerestünk a környékben

Timi nénit régebb óta ismerjük, gyermekeink is nagyon szeretik. Nagyon örültünk mikor kiderült, hogy elindítja a Kicsi-Szív fejlesztő kuckót. Amikor fejlesztési lehetőséget kerestünk a környékben elsődleges szempont volt, hogy ikreinknek egyéni foglalkozást szeretnénk. Mivel ők nagyon “össze vannak nőve”, mindig és mindenhol együtt csinálnak mindent fontosnak tartottuk, hogy egyénileg kapjanak fejlesztést. Azt látjuk, hogy javukat szolgálja, hogy személyre szabottan, boldogan tudnak felkészülni az iskolára. Minden alkalomra izgatottan készülnek, és szuperül érzik magukat. Timi néni odaadása és hogy már az első pillanattól kezdve “összekapcsolódik” gyermekeinkkel, megnyugtató érzés! Már a pár alaklom után is szemmel látható a fejlődésük, jó helyen vannak! Hálásak vagyunk a lehetőségnek, nagyon köszönjük!


Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is:

Beszéljük meg! Nektek miben segíthetek?

Kérj tőlem ingyenes konzultációt, ami egyáltalán nem jár kötelezettséggel.  😊

Ha egyszerűen csak kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a nektek való? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntésedhez.