Vélemények, ajánlások

Katika nagyon jól érezte magát a foglalkozásokon, örömmel járt és felszabadultan, ügyesen végezte a gyakorlatokat. Amelyik feladat egy kis nehézséget okozott, Timi segített Neki, alaposan és kedvesen elmagyarázta, megmutatta, hogy hogyan végezze el őket! Köszönjük szépen a sok segítséget, a sok biztatást. ♥️

Keszthelyi Márti

A kisfiam nagyon jól érezte magát a foglalkozásokon, és mindig kérdezgette, mikor megy legközelebb. Úgy látom, Timi megtalálta vele a hangot, és nagyon jó feladatokat talált ki neki.

Heckenast Anna Karolina

Timi nénit régebb óta ismerjük, gyermekeink is nagyon szeretik. Nagyon örültünk mikor kiderült, hogy elindítja a Kicsi-Szív fejlesztő kuckót. Amikor fejlesztési lehetőséget kerestünk a környékben elsődleges szempont volt, hogy ikreinknek egyéni foglalkozást szeretnénk. Mivel ők nagyon “össze vannak nőve”, mindig és mindenhol együtt csinálnak mindent fontosnak tartottuk, hogy egyénileg kapjanak fejlesztést. Azt látjuk, hogy javukat szolgálja, hogy személyre szabottan, boldogan tudnak felkészülni az iskolára. Minden alkalomra izgatottan készülnek, és szuperül érzik magukat. Timi néni odaadása és hogy már az első pillanattól kezdve “összekapcsolódik” gyermekeinkkel, megnyugtató érzés! Már a pár alaklom után is szemmel látható a fejlődésük, jó helyen vannak! Hálásak vagyunk a lehetőségnek, nagyon köszönjük!

Farkas-Schöffer Diána

Timi nagyon kedves, segítőkész, türelmes és megértette, hogy Benedeknek mire van szüksége. Nagyon hamar feloldódott, ami nagy szó, mert ezt nem mindenkinek sikerült kialakítania. A foglalkozás öröm számára. Köszönjük a segítséget.

Soha Nikolett

Számunkra nagyon fontos volt, hogy iskola előtt egyéni fejlesztésre járjon a Kisfiam. Szerencsére rátaláltunk Timi nénire! Bence minden héten nagy örömmel megy a foglalkozásokra és a házi feladatot is örömmel elvégzi. Soha nem kell könyörögni, hogy menjünk. Timi nagyon nagy szeretettel van a gyerekekkel, beszéde, mosolya mindig nyugalmat áraszt. Ami nekünk még szintén nagyon fontos volt, hogy mozgásfejlesztéssel is foglalkozik. Már most sok fejlődést tapasztalunk! Bátran, tiszta szívből ajánlom Timi nénit!

Pungorné Kolics Bernadett

Beszéljük meg! Nektek miben segíthetek?

Kérj tőlem ingyenes konzultációt, ami egyáltalán nem jár kötelezettséggel.  😊

Ha egyszerűen csak kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a nektek való? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntésedhez.