Szeretettel üdvözöllek,

Benedek-Tihanyi Timi vagyok, fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, komplex mozgásfejlesztő, iskola-előkészítő, szülő-gyerek life coach, gyerekjóga-oktató.

Pár szóval a pályámról:
biztonságban, szeretben támogatni, támogatni, támogatni…

Mindezt miért?

Küldetésemnek érzem a gyermekek megsegítését, méghozzá úgy, hogy közben biztonságban és szeretetben érezhessék magukat. Fő támogatási területeim a tanulási nehézségek megelőzése és annak kezelése különböző módszerekkel.

Mindenki életét befolyásolja a tanulás, ez erősen kihat az önbizalomra, a magunkba vetett hitünkre, későbbi karrierünkre és még tengernyi más területre.

A lényeg rólam:

  • Célom a lurkókat támogatni, hogy bajnoknak érezzék magukat a tanulásban, később a felnőtt életben. 
  • Már nagyon-nagyon régi vágyam volt a gyerekeket segíteni egyéni formában is.
  • Belevágtam és megvalósítottam ezt az álmom. 
  • Miket tanultam, és amiket használok a munkám során: fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, gyerek-jógaoktató, egyéni iskola-előkészítő és képességfejlesztő (Deákné B. Katalin), boldogóra program (pozitív gondolkodás és az érzelmi intelligencia fejlesztés), tanulási-, magatartási zavarok felismerése és kezelés komplex mozgásterápiával, Sindelar-Zsoldos program a tanulási-, és magatartászavarok megelőzésére óvodáskorban és iskolakezdéskor, diszkalkulia továbbképzés, life coach… 😊

Beszéljük meg! Nektek miben segíthetek?

Kérj tőlem ingyenes konzultációt, ami egyáltalán nem jár kötelezettséggel.  😊

Ha egyszerűen csak kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban ez a nektek való? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntésedhez.